Tanden Bleken Thuis

Veel mensen hebben last van verkleurde tanden en sommigen worden hier erg onzeker door. Je kan je tanden professioneel laten bleken maar dit is voor de meeste mensen te duur. De goedkopere oplossing is om je tanden thuis te bleken. Dit is gemakkelijk, kost veel minder dan professioneel tanden laten bleken en is zeer effectief. Het krijgen van witte tanden is betaalbaar voor iedereen en als je de goede informatie hebt is het in een mum van tijd gedaan. Wij gaan je helpen om de juiste producten te kiezen zodat jij zo snel mogelijk kan beginnen om thuis je tanden te bleken en je op je volgende bijeenkomst de gene kan zijn met eens stralend gebit.

 

Waar moet je op letten bij het thuis tanden bleken?

Er zijn 3 essentiele dingen waar je op moet letten wanneer jij thuis je tanden gaat bleken. Het eerste is de veiligheid van het product. Als je je tanden gaat bleken wil je niet dat deze nog meer beschadigen. Er zijn veel “trucjes” die beloven je tanden witter te maken maar vaak is dit juist gevaarlijk en kan dit je gebit juist beschadigen. Ga hierom niet aan de gang met zout of bakpoeder. Investeer in een professioneel product. Hiermee verzeker jij de veiligheid van je gebit.

Natuurlijk wil je ook niet te veel geld investeren in het thuis tanden bleken. Sommige producten kosten 100 tot 200 euro maar dat betekent niet dat deze beter zijn dan de goedkopere producten. Producten boven de 50 euro zijn meestal erg overprijsd in tegenstelling tot hun effectiviteit. Sommige van de goedkopere producten kunnen net zo effectief zijn en soms zijn deze zelfs een beetje effectiever.

Tot slot is de effectiviteit van het product natuurlijk ook erg belangrijk. Je wil natuurlijk geen product kopen die je tanden niet witter maakt. Dit is geldverspilling. Dingen zoals tandpasta’s die je tanden witter maken zijn hier een goed voorbeeld van. Deze hebben bijna geen tot geen effect en kosten vaak een stuk meer dan normale tandpasta’s. Kies een product dat wordt aanbevolen door mensen die het hebben geprobeerd. Hierdoor ben je verzekert dat je een effectief product hebt en zo min mogelijk geld verspilt.

 

Het imago van thuis tanden bleken

Helaas zijn er een aantal producten op de markt die geen tot bijna geen effect hebben op je gebit. Hierom is het imago van het thuis tanden bleken een beetje verpest. De producten zoals de tandblekende tandpasta’s en sommige van de duurdere producten hebben eigenlijk niets te zoeken op deze markt. Ook zijn er sommige goedkope producten die veelbelovend lijken maar ook niets doen voor je gebit. Hierom hebben wij een lijst gemaakt van onze favoriete producten.

 

Onze top 3 producten voor thuis tanden bleken

Hierbij onze top 3 producten voor thuis tanden bleken. We hebben de top 3 samengesteld door de ervaringen van ons en die van onze cliënten. Je kan op de blauw knop klikken voor meer informatie over het product.

 

1. Rapid White Blue Light tandenbleekset


          

De Rapid White Blue Light tandenbleekset is een geweldig product. Het is gemakkelijk in gebruik en is het meest effectieve product die wij hebben getest. De meeste van onze cliënten zien al verschil na het eerste gebruik. Het product is professioneel getest zodat je er zeker van kan zijn dat het je gebit en tandvlees niet beschadigd. Het bestaat uit 2 tandenstrips waar je de Whitening Gel en de Accelerator op smeert. Deze plaats je op de tanden. Hierna plaats je de Rapid Blue Light in je mond. Deze versterkt en versnelt het proces. Als je klaar bent spoel je je mond met de Neutralising Rinse zodat je alle resten Whitening Gel van je tanden afspoelt. Na het eerste gebruik zal je al wat effect zien. Als je het proces iedere dag herhaalt voor 2 weken zullen je tanden weer glanzend wit zijn.

 

2. iWhite Tooth Polisher

 

           

De iWhite Tooth Polisher is een perfect product voor mensen die meer dan een kwartier per dag hebben om hun tanden te bleken. Het duurt wat langer dan de meeste andere producten voor het thuis tanden bleken maar het effect na het eerste gebruik is dan ook fantastisch. Het bestaat uit een Polisher met een roterende polijstkop en een tube polijstpasta. Smeer een kleine hoeveelheid polijstpasta op de Polisher en een beetje op de tanden die je wil polijsten. Polijst hierna iedere tand voor een paar seconden. Herhaal dit iedere week één keer voor maximaal effect.

 

3. 3D White Advanced Whitening Strips

 

       

 

De 3D White Advanced Whitening Strips is de goedkopere optie van de top 3. Deze kost veel minder maar is nog steeds zeer effectief en gemakkelijk in gebruik. Het resultaat staat niet op tegen de Rapid White Blue Light tandenbleekset en de iWhite Tooth Polisher maar het is zeker zichtbaar. Na 2 weken is er duidelijk effect te zien en zullen je tanden zeker een aantal tinten witter zijn. De set bestaat uit 14 Whitening Strips. Plaats iedere dag 1 strip op de bovenkant en 1 strip op de onderkant van je gebit voor 2 weken lang. Na 2 weken zal er een duidelijk effect zichtbaar zijn en zullen je tanden veel witter zin.

 

Dingen die wij afraden voor thuis tanden bleken

Op het internet zijn een aantal trucjes te vinden die je tanden witter zouden moeten maken. Hierbij spreken we over trucjes zoals zout en bakpoeder op je tanden smeren, spoelen met citroensap, etc. Pas hier mee op want zoals eerder al genoemd werken deze trucjes meestal niet en zullen deze je gebit alleen maar beschadigen. Ook hebben we het eerder al gehad over tandpasta’s die een witmakend effect beloven maar deze helpen ook bijna niet. Je kan hierom beter investeren in een iets duurder product wat wel resultaat levert.