Top 3 Tandenbleekset Producten

Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om snel en gemakkelijk witte tanden te krijgen. Je kan je tanden professioneel laten bleken in een tandkliniek maar je kan je tanden ook bleken met een simpele tandenbleekset voor thuis. Tandenbleekset producten voor thuis zijn in veel verschillende vormen, maten en voor verschillende prijzen verkrijgbaar. Door deze grote variatie aan tandenbleeksets zijn er producten die geweldig werken maar ook producten die minder goed werken. Onze cliënten hebben tientallen tandenbleeksets getest en hier verschillende resultaten mee behaalt. Hierom hebben wij een simpele top 3 samengesteld van onze favoriete producten.

 

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een tandenbleekset?

Tijdens het aanschaffen van een tandenbleekset zijn er 3 essentiële dingen waar je op moet letten. De eerste is de veiligheid van het product. Als je een tandenbleekset in Nederland aanschaft bij een vertrouwde leverancier kan je vrij verzekerd zijn dat het product compleet veilig is voor gebruik. Daarnaast zijn er wel bepaalde “trucjes” die beloven je tanden witter te maken zoals bakpoeder en zout op je tanden smeren. Pas hier mee op want deze trucjes kunnen je gebit erg beschadigen en deze zijn meestal ook niet heel erg effectief. Je kan beter investeren in een getest product waarbij je de zekerheid hebt dat het veilig is en het ook effectief is.

De effectiviteit van het product is natuulijk ook belangrijk. Je wil niet investeren in een tandenbleekset die je tanden niet witter maakt. Producten zoals Whitening tandpasta’s bijvoorbeeld beloven een witmakend effect maar doen in de meeste gevallen bijna niets. Dit zijn vaak gewoon overprijste tandpasta’s die het woord Whitening toevoegen aan hun product zodat ze deze voor meer geld kunnen verkopen. Investeer hierom altijd in een product dat getest is door professionals zodat je zo weinig mogelijk geld weggooit.

Tot slot wil je ook niet te veel geld besteden aan een product. Sommige tandenbleeksets kosten honderden euro’s maar dat betekent niet gelijk dat deze beter zijn dat de goedkopere tandenbleeksets. Vaak zijn de goedkopere producten net zo effectief in het bleken van je tanden en meestal bestaan ze uit de producten zelfs uit dezelfde materialen. Het spenderen van honderden euro’s aan een tandenbleekset is dus onnodig en hiermee verspil je dus veel geld.

 

Top 3 Tandenbleekset Producten

Hierbij onze top 3 tandenbleekset producten. Je kan op de blauwe knop drukken voor meer informatie over het product of om het product te bestellen.

 

1. Rapid White Blue Light Tandenbleekset

     

aaaaaaaa